...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

8 Temmuz 2011 Cuma

.:Myriam Alter-2007-Where is There:.





01. Was It There
02. Still In Love
03. Come With Me
04. In Sicily
05. I'm Telling You
06. It Could Be There
07. September 11
08. Catch Me There


albüm bilgisi

Myriam Alter müzik çalışmalarına sekiz yaşındayken piyano eğitimiyle başladı. Liseyi bitirdikten sonra Brüksel Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi almasına rağmen piyano daima hayatında önemli bir yer oluşturmuş sanatçıdır.

Yaşamına bir reklam ajansında yedi yıl gibi bir süre çalışarak devam ederken bir dans okulu açarak müzikle olan yaşantısına dönmüş oldu.

36 yaşına geldiğinde çok farklı bir yönü olan bestecilik çalışmaları ortaya çıktı. Onun bu anlamdaki yeteneğini keşfeden kişi de Safarad Yahudilerinden olan bir aile dostlarıydı.

Myriam Alter, Latince, İtalyanca, oryantal, İspanyolca, Güney Amerika ve klasik gibi her türlü müziklerle ile büyüdü. Klasik müzik eğitimi almış olmasına rağmen daha sonra jazz müziğine yöneldi ve Belçikalı müzisyenlerle birlikte bir grup oluşturdu.

Bu albüm ise çok iyi piyano çalmasına rağmen besteci olarak albümünde yer alan çalışmadır. Albüme eşlik eden müzisyenler;

Greg Cohen; bas
Myriam Alter; besteci
Jaques Morelenbaum; çello
Joey Baron; davul
John Ruocco; klarnet
Salvatore Bonafede; piyano
Pierre Vaiana; soprano saksofon


diğer albümleri


2007-Where is There
2002-If
1999-Alter Ego
1996- Silent Walk
1994-Reminiscence

web sayfası

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..